top of page
  • touroperator

Gran canaria

Gran canaria is een fantastisch vakantie eiland en heeft vele mooie locaties waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Naast de vele prachtige hotels en appartementen kunt u hier ook villa's huren en met groepen op vakantie.



Als u zeker bent dat u naar Gran canaria op vakantie wilt kunnen wij aanraden om gebruik te maken van een goede reisaanbieder die vele touroperators vergelijkt en zo de beste prijs / kwaliteit kunnen garanderen. U kunt bijvoorbeeld terecht op gran canaria voor het vergelijken van hotels, appartementen en villa op dit prachtige eiland.


“Gran canaria heeft een subtropisch klimaat en het hele jaar is het niet kouder dan 15-19 overdag. Ook de regenval op gran canaria is zeer laag, het is zo'n 300 dagen per jaar droog!.”

Voor een zonvakantie in de Nederlandse wintermaanden is het dus goed te doen op gran canaria. Wanneer je in deze maanden naar het eiland zult reizen is het laagseizoen en zal het rustig zijn op het eiland. Wanneer u van rust houdt is het dus zeker aan te raden om vroeg in het jaar naar Grancanaria op vakantie te gaan.


Gran canaria vakanties

Als u een vakantie naar Gran canaria wilt boeken is het verstandig om dit vroeg te doen. Wanneer u vroeg een vakantie boekt kunt u gebruik maken van het zogenoemde vroegboekkorting. Met vroegboekkorting Gran Canaria kan het zo honderden euro's schelen met vroeg boeken in plaats van een last minute.

16 weergaven0 opmerkingen
bottom of page